Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Du sparer 25%

PEMF Madras

4.495,00 kr.

Forbedre dit velvære og lindrer smerter med vores PEMF madras, der kombinerer fire naturlige energiformer i en alsidig og let anvendelig løsning. Perfekt til daglig genopladning og afslapning.

Vores PEMF madras er designet til at give dig velvære og lindre smerter ved at kombinere fire naturlige energier: Negative ioner, fotoner, infrarød energi og PEMF (Pulserende Elektromagnetisk Felt) teknologi.

En alsidig og bekvem løsning

Størrelsen på vores PEMF madras er sammenlignelig med en yogamåtte, hvilket gør den til det perfekte sted at meditere, genoplade eller slappe af. Hvis du er klinikejer, er vores madras en fantastisk tilføjelse for at hjælpe dine patienters helingsproces som en del af din samlede praksis.

Let at bruge

PEMF-madrassen er nem at bruge. Læg madrassen på gulvet og læg dig tilrette, tryk på start og rejs dig igen efter et bestemt antal minutter. Jo mere du bruger et PEMF-produkt, jo mere vil du mærke de langsigtede fordele.

Opdag den revolutionerende velvære med vores PEMF Madras. Ideel til afslapning, meditation og smertelindring, denne madras gør det nemt at nyde de helbredende fordele af naturlige energier. Din vej til en sundere livsstil.

Download manual
Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): 7058 Kategorier: ,
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

downloadcrossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode