Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0

Handelsbetingelser

Fit & Fun ApS
CVR nr.: DK 37932132

Mellemvang 3
4300 Holbæk
Tlf. +45 81 44 24 00
info@fit-fun.dk

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Privatpolitik

Vi videregiver nødvendige personoplysninger til fragtfirmaet, men videregivere eller sælger derudover ikke personoplysninger til 3. part.

Betaling

I vores webshop kan der betales med:

 • Dankort
 • VISA / MASTERCARD
 • MobilePay

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Fit & Fun. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Leveringstid
Din ordre vil blive afsendt samme eller næste hverdag fra du har bestilt. Ordrer bestilt inden kl. 14 vil blive afsendt samme dag. Levering tager typisk 1-3 hverdage.

Leveringsmetode
Vi sender samarbejder med BRING. Når du færdiggør din betaling, vil du have mulighed for at vælge levering til eget hjem*, erhverv* eller levering til en pakkeshop tæt på dig. Hvis levering til døren ikke er muligt, vil pakken blive leveret til nærmeste pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS om, hvor pakken kan afhentes.

Sporing af pakke
Du kan altid følge din pakke på BRING's egen trackingside. Trackingnummeret vil du modtage på mail, så snart din ordre er afsendt.

Priser for levering
Det koster et beløb, at få din vare leveret, dog med undtagelse af køb over 499 kr.

Herunder kan du få en idé om, hvad din forsendelse koster:

 • Ved ordre under 499 kr. koster fragt fra 69 kr.
 • Ved ordre over 499 kr tilbydes der gratis levering til pakkeshop – gælder IKKE for omdeling til privat eller erhverv.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fit & Fun. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@fit-fun.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordre.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Hvis du ønsker pengene udbetalt til en anden konto, bedes du oplyse dette.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ved køb af elektronik er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen bør derfor altid sendes med retur, hvis du vil være sikker på at få alle pengene tilbage.

Varen kan sendes til:
Fit & Fun
Mellemvang 3
4300 Holbæk

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.

Reklamationsret

Når du handler hos Fit & Fun har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du skrive en e-mail til os på info@fit-fun.dk og beskrive problemet. Bliver det nødvendigt at returnere varen, skal dent indsendes til vores adresse:

Fit & Fun
Mellemvang 3
4300 Holbæk
Att: Webshop

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Gebyr for ikke afhentede varer

For uafhentede pakker vil du blive pålagt at betale de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Det vil normalt udgøre ca. 50 kr.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@fit-fun.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Særligt for saunatæpper

100% TILFREDSHEDSGARANTI PÅ ALLE SAUNATÆPPER

Fra 1. december 2023 giver vi alle vores kunder, der køber et saunatæppe 30-dages tilfredshedsgaranti. Det gør vi så du kan føle dig sikker, når du bestiller. Din mening betyder alverden, og vi ønsker, at du føler dig 100% tryg ved køb af et saunatæppe hos os.

OBS. tilfredshedsgarantien gælder KUN på vores saunatæpper og således ikke andre produkter.

Generelt oplever vi meget stor kundetilfredshed på vores saunatæpper, som er i høj kvalitet og lavet efter bedste standard. Men skulle uheldet alligevel være ude, ønsker vi at give dig den bedste service og muligheden for at anmode om fuld refundering, forudsat at vores produkter er anvendt som beskrevet.

Se her hvad andre kunder siger om vores produkter.

Hvad betyder tilfredshedsgaranti?

Tilfredshedsgarantien betyder, at hvis der mod al forventning opstår et problem med dit produkt indenfor de første 30 dage eller du er utilfreds med det produkt, du har modtaget ift. det, vi har lovet, kan du anmode om at få pengene retur – kvit og frit.

Vi behandler din sag hurtigst muligt og giver dig besked. Vær opmærksom på at produktet skal returneres sammen med alle eventuelle reservedele, taske mm.

Forskel på returret og tilfredshedsgaranti

Vær opmærksom på, at returret og tilfredshedsgaranti ikke er det samme. Ved brug af returretten skal du sende dit produkt retur uåbnet og i original emballage. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Tilfredshedsgarantien dækker derimod problemer opstået efter emballagen er brudt og produktet er taget i brug.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

Kontakt os på info@fit-fun.dk og gør opmærksom på, at du gerne vil gøre brug af garantien. Medsend en detaljeret beskrivelse af, hvorfor du ikke er tilfreds og evt. et billede. Herefter vurderer vi din sag og kontakter dig med henblik på refundering. Når produktet er returneret og modtaget, refunderer vi pengene.

Hvordan sendes et produkt retur?

Du bedes først kontakte os, inden du sender produktet retur. Du skal blot beskrive, hvorfor du ikke er tilfreds. Herefter oplyser vi dig om returadressen. Når produktet er returneret og modtaget, refunderer vi pengene. Det er muligt at købe returlabel igennem os for 50kr, hvilket blot vil blive fratrukket det refunderede beløb.

Har du spørgsmål til vores tilfredshedsgaranti, må du meget gerne skrive eller ringe til os.
Kontakt os via mail info@fit-fun.dk eller telefon på +45 81 44 24 00.

crossmenu
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode