Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar 50,00 kr.

OPTIM Desinficering

249,00 kr.

OPTIM 1 Rengøringsservietter er din go-to løsning for effektiv og miljøvenlig rengøring af dit Saunatæppe, i hjemmet og bilen. Godkendt af Statens Serum Institut (SSI), disse servietter er et kraftværk, der dræber bakterier, virus (inkl. Corona virus), og svampe på kort tid. Disse servietter indeholder ingen skadelige kemikalier, hvilket gør dem sikre for både brugerne og miljøet.

Med OPTIM 1 Rengøringsservietter Saunatæpper, får du en pålidelig løsning til at bekæmpe snavs og mikroorganismer på en miljøvenlig måde. Disse servietter, der er certificeret af Statens Serum Institut (SSI), udgør et skjold, der effektivt eliminerer bakterier, virus (inklusiv Corona virus) og svampe på blot få minutter. Takket være en formel fri for skadelige kemikalier, er disse servietter sikre for både brugere og vores planet.

Mangfoldige anvendelser

Disse servietter er perfekte til rengøring både i hjemmet og i bilen. OPTIM 1 baserer sig på en patenteret formel "AHP", der inkluderer et effektivt rengøringsmiddel, der bekæmper 99,999% af virus og bakterier (inkl. TB), svampe og virus.

Dette gør dem ideelle til rengøring af badeværelser og andre overflader, der skal rengøres eller desinficeres effektivt.

Indeholder IKKE alkohol.

Sikker og nem at bruge

Brug af OPTIM 1 Rengøringsservietter Saunatæpper er lige så nemt som det er effektivt. Træk blot en serviet op af beholderen og rens overfladen. Sørg for at overfladen forbliver våd i kontakttiden. Hvis servietterne bruges til vores infrarøde helsetæppe, er det vigtigt, at overfladen tørres helt af efter rengøring.

Bakteriedræbende: 1 min.

Virusdræbende: 1 min.

Tuberculocidal: 6 min.

Svampedræbende: 10 min.

Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

crossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode