Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar 1.000,00 kr.

Luksus infrarødt saunatæppe - 1 Zone

1.995,00 kr.

Saunatæppe Basic Plus er skabt for at tilbyde ultimativ afslapning og velvære. Saunatæppe Basic Plus er fremstillet i et eksklusivt PU-læder af høj kvalitet og med omhyggeligt håndsyet dansk design.

Med et Luksus infrarødt saunatæppe kan du nyde en varm og komfortabel oplevelse. Tæppet har 1 varmezone, der sikrer ensartet varmefordeling, og det lukkes sikkert med en kvalitets lynlås fra top til tå. Betjeningen er simpel takket være den medfølgende fjernbetjening, der giver dig fuld kontrol over temperaturen og tidsindstillingen.

Tæppet er udstyret med et varmeresistent kulfiberkabel af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed. Med et lavt strømforbrug og lav elektromagnetisk stråling (EMF), kan du slappe af i op til 60 minutter uden bekymringer.

Luksus infrarødt saunatæppe er ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende. Det håndsyede danske design giver det et unikt udseende, der vil komplementere ethvert hjemmespa-miljø. Desuden er saunatæppet fri for ftalater og giftstoffer, hvilket sikrer en sikker og sund brugeroplevelse.

Varmezoner: 1 zone

Strøm: 600 watt

Spænding: 100-240V/ 50, 60Hz

Tidsindstilling: 5-60 minutter

Temperaturindstilling: 25-80 grader

Størrelse: 180cm*180cm

Varmeelement: Kulfiber kabel - varmeresistent

Garanti: 2 år

Vægt: 8 kg

Download manual
Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): 7003 Kategorier: ,
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

downloadcrossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode