Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Du sparer 29%

PEMF Luksus madras

Original price was: 6.995,00 kr..Current price is: 4.995,00 kr..

Kort forklaret står PEMF for Pulsed ElectroMagnetic Field. Terapiformen består i at sende magnetisk energi ind i kroppen. De bølger, der udsendes via PEMF stimulerer og arbejder sammen med kroppens naturlige magnetfelt og hjælper på den måde med en mere effektiv lindring og healing.

PEMF madrassen kombinerer fem naturlige energier - PEMF, infrarød, lysterapi, negative ioner og krystaller. Når disse krystaller opvarmes, skabes en fjern infrarød varme, der trænger mellem 7-20 cm ind i kroppen. Dette skaber en mere effektiv og afslappende varme. Alle elementerne arbejder sammen for at skabe en dybdegående og helbredende effekt, der kan bruges til at lindre smerter og øge dit velvære.

PEMF madrassen er perfekt til dig, der døjer med muskelsmerter eller rygproblemer.

Vores PEMF luksus madras giver dig velvære, ro og smertelindring uden at skulle forlade hjemmet.

Glæd dig til at prøve produktet, som kommer i en praktisk størrelse, så du nemt kan opbevare og anvende det derhjemme eller på kontoret. 

Sådan virker et PEMF produkt:

Når du tænder for madrassen, vil du med det samme mærke, hvordan varmen aktiveres.

Det infrarøde lys opleves i dette tilfælde som varme på det valgte område fx ryg, lænd eller skuldre.

Infrarødt lys er særligt godt til at trænge gennem huden og helt ind i vævet, hvor det arbejder i dybden med det udsatte område. 

Dette hjælper PEMF luksus madrassen med:

• Lindrer smerte 

• Reducerer ændringer i huden og cellulite (appelsinhud) 

• Udskiller affaldsstoffer og overskydende vand fra kroppen 

• Forbedrer søvnkvaliteten 

• Reducerer stress 

• Styrker immunsystemet 

• Hjælper med at komme sig hurtigere efter en intens træning eller fysisk anstrengelse

PEMF guide

Delta (1-4 Hz): Frekvenser i dette område fremmer dyb afslapning, forbedrer genoprettende søvn og understøtter kroppens regenerative evner. De kan hjælpe med at reducere stress og fremme en følelse af foryngelse.

Theta (4-8 Hz): Frekvenser i dette område kan hjælpe med at inducere en tilstand af afslapning, forbedre mental klarhed og støtte kreativ tænkning. De kan hjælpe med at reducere angst og fremme en følelse af ro.

Alpha (8-12 Hz): Frekvenser i dette område kan hjælpe med at fremme afslapning, forbedre fokus og koncentration og støtte stressreduktion. De kan forbedre mental klarhed og hjælpe med at opnå en tilstand af mindfulness.

Beta (12-30 Hz): Frekvenser i dette område hjælper med at øge mental årvågenhed, fremme kognitive funktioner og understøtte produktivitet. De kan hjælpe med at forbedre mental præstation, hukommelse og generel mental skarphed.

Specifikationer 

Produktstørrelse: 128” L × 24” W (CM) 

Nettovægt: 4KG 

Effekt: 80W 

Spænding: 220/240 V

Timer: 5-60 minutter 

Varmezoner: 1 

Varmeelement: Kulfiber varmetråd 

Download manual
Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): 63 PEMF bælte-1 Kategori:

Gavnlige effekter med vores Saunatæppe

Smertelindring, bl.a. ved Gigt og Fibromyalgi
Sænkning af forhøjede blodtryk og kolesterol
Lindrer ledsmerter og stivhed
Forbedrer blodomløb
Nervesmerter (neurogene smerter)
Reduktion af stress og træthed
Øger produktionen af hvide blodceller
Forbedret søvn
Vægttab og øget stofskifte
Boost af immunsystemet
Afgiftning af kroppen (detox)
Generel følelse af velvære
Forbedrer hudens elasticitet
Øget blodcirkulation
Restituerer kroppen efter skader eller hård sport

Om vores Saunatæpper

1-3 varmezoner
Lav EMF (Elektromagnetisk felt)
Strømforbrug kr. 1,44 pr. time
Håndsyet
Dansk brugsanvisning - naturligvis
Dansk design
Temperatur: 35-80 grader
9 cm virkning ind i fedt, muskler og væv
100% karbonkabler, som ikke kan smelte/antænde ved høj temperatur
Vores infrarøde saunatæpper er lavet i brandsikkert materiale, så du kan være helt tryg, når du bruger dem.

Infrarød saunatæpper anbefales ikke ved følgende eller tal først med egen læge

Har Pacemaker
Har feber
Indsat kobberspiral indenfor seneste 3 mdr.
Brystimplantat indsat indenfor seneste 3 mdr.
Er bløder patient

Spørgsmål & svar

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål i nedenstående FAQ, er du velkommen til at sende en mail til info@fit-fun.dk eller ringe til os på +45 81 44 24 00.

Vi tilbyder fire forskellige modeller af saunatæpper, hver med sine egne unikke egenskaber:

 1. Saunatæppe Basic Plus: Dette er vores grundlæggende model. Det har 1 varmezone, og det lukkes sikkert med en kvalitets lynlås fra top til tå. Størrelsen er 180cm*180cm, og det har en vægt på 8 kg.
 2. Saunatæppe Premium: Har 3 individuelt justerbare varmezoner, og det lukkes sikkert med velcro. Det er fremstillet af høj kvalitets PU-læder og har en vægt på 9 kg.
 3. Saunatæppe Luksus: Tilbyder en dybdegående og terapeutisk varmeoplevelse med sine 3 varmezoner samt en samling af 32 jadesten og 64 tourmalinsten, som udsender negative ioner for at forbedre luftkvaliteten og fremme en følelse af ro og velvære. Det vejer 11 kg.
 4. Saunatæppe Luksus Plus: Er vores mest luksuriøse model. Det har de samme funktioner som Luksus-modellen men er udstyret med et endnu større antal naturlige sten - 90 jadesten og 90 biansten. Det har en vægt på 15 kg.

Alle vores tæpper har en spænding på 100-240V/50, 60Hz, en tidsindstilling på 5-60 minutter, og temperaturindstillingen spænder fra 25-80 grader. Valget af det rigtige tæppe afhænger af dine individuelle behov og præferencer.

For Saunatæppe Basic Plus er der en medfølgende fjernbetjening til at kontrollere temperatur og tid. Modellerne Saunatæppe Premium, Luksus, og Luksus Plus er udstyret med en premium kontrolboks, som giver brugeren fuld kontrol over alle funktioner, herunder temperatur og tidsindstilling.

Saunatæppe Basic Plus har en individuelt justerbar varmezone og bruger et strømforbrug på 600 watt. Den har en spænding på 100-240V/50, 60Hz, en tidsindstilling på 5-60 minutter, og temperaturindstillingen spænder fra 30-80 grader. Størrelsen er 180cm*180cm, og vægten er 15 kg.

Saunatæppe Premium har 3 individuelt justerbare varmezoner og bruger et strømforbrug på 600 watt. Det har en spænding på 100-240V/50, 60Hz, en tidsindstilling på 5-60 minutter, og temperaturindstillingen spænder fra 25-80 grader. Modellen fås i to størrelsen er 180cm*1800cm eller 190cm*190cm, og den har en vægt på 9 kg.

Saunatæppe Luksus har 3 individuelt justerbare varmezoner og bruger et strømforbrug på 600 watt. Det har en spænding på 100-240V/50, 60Hz, en tidsindstilling på 5-60 minutter, og temperaturindstillingen spænder fra 25-80 grader. Tæppet er også unikt udstyret med en samling af 32 jadesten og 64 tourmalinsten, der udsender negative ioner for at forbedre luftkvaliteten og fremme en følelse af ro og velvære. Størrelsen er 180cm*180cm, og den har en vægt på 11 kg.

Saunatæppe Luksus Plus har 3 individuelt justerbare varmezoner, ligesom Luksus, men den bruger kun 600 watt. Den har en spænding på 100-240V/50, 60Hz, en tidsindstilling på 5-60 minutter, og temperaturindstillingen spænder fra 25-80 grader. Tæppet har desuden en unik samling af 90 jadesten og 90 biansten, der udsender negative ioner, som forbedrer luftkvaliteten og skaber en afslappende atmosfære. Størrelsen er 180cm*180cm, og vægten er 15 kg.

Vi anbefaler, at personer med visse medicinske tilstande konsulterer en læge før brug af infrarød varmetæppe. Dette gælder specielt for gravide kvinder, personer med hjertesygdomme, personer med højt blodtryk og personer, der har haft en nylig operation. Børn bør også overvåges nøje, hvis de bruger tæppet.

Saunatæpper kan rengøres med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel eller du kan benytte dig af vores Optim Desinficering. Sørg for at saunatæppet er helt tørt, før det pakkes væk. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler eller blege, da det kan beskadige tæppets materiale.

Saunatæpperne er designet med sikkerhed som en topprioritet. De er udstyret med kvalitets lynlås eller velcro for sikker lukning og et varmeresistent kulfiberkabel. Desuden er alle modeller designet til at minimere elektromagnetisk stråling (EMF) og er fri for ftalater og giftstoffer.

Selvom brug af Infrarød varmetæppe kan medføre svedproduktion, som kan resultere i et midlertidigt vægttab, skal det bemærkes, at dette hovedsageligt er vandvægt, som vil blive genoprettet, når du rehydrerer. Det er vigtigt at kombinere brugen af saunatæppe med regelmæssig træning og en sund kost for at opnå varigt vægttab.

Vores saunatæpper er robuste og holdbare, men vi anbefaler ikke, at personer over 150 kg bruger dem for at sikre produktets levetid og for at opnå optimal komfort og pasform.

Prisen på saunatæpper kan variere afhængigt af de specifikke funktioner og materialer. Vores Saunatæppe Basic Plus er det mest overkommelige valg, men alle vores tæpper er designet til at tilbyde en kvalitetsoplevelse.

Gavnlige effekter med PEMF

Forbedrer humøret; PEMF-teknologi fremmer hvile og fordøjelse, hvilket kan have en beroligende effekt på sindet.
Reducer stress: Kombinationen af infrarød varme og PEMF-teknologi fremmer dyb afslapning, som lindrer stress.
Lindrer muskelsmerter; PEMF efterligner Jordens magnetiske frekvens, som fremmer heling og smertelindring.
Øger energien; PEMF-frekvenserne fremmer en mental og fysisk nulstilling for øget energi.
Giver bedre søvn; PEMF-teknologien og infrarød varme fremmer dyb afslapning, som kan forbedre søvnen.
Genoplader sindet; Naturinspirerede teknologier arbejder sammen for at efterligne Jordens kraft for en holistisk nulstilling.

Gavnlige effekter ved infrarød stråler

Smertelindring
Vægttab og øget stofskifte
Boost af immunsystemet
Lindrer ledsmerter og stivhed
Forbedrer hudens elasticitet
Reduktion af stress og træthed
Afgiftning af kroppen (detox)aForbedrer blodomløb
Sænkning af forhøjet blodtryk og kolesterol
Øger produktionen af hvide blodceller
Restituerer kroppen efter skader eller hård sport
Vores infrarøde saunatæpper er lavet i brandsikkert materiale, så du kan være helt tryg, når du bruger dem.

Krystallernes helbredende kraft: Fokus på Ametyst

I vores sortiment af PEMF produkter anvender vi ametystkrystaller, som bringer en unik komponent til det terapeutiske udbytte. Ametyst er en smuk lilla krystal, der har været brugt i århundreder, ikke kun for dens æstetiske skønhed, men også for dens påståede helbredende egenskaber. Både i alternativ medicin og i moderne holistisk helbredelsesmetoder er ametyst anerkendt for sine rensende effekter på krop, sind og hud.
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

 • God professionel oplevelse.

  5 + herfra. Jeg er glad for mit valg faldt på Fit & Fun.
  - Vivi, 13. marts 2024

  Jeg fik det hurtig leveret og det er…

  Jeg fik det hurtig leveret og det er nemt at bruge så jeg glæder mig til at bruge det .
  - Ulla, 29. februar 2024

  Perfekt

  Go og hurtig levering
  - Lisbeth, 14. februar 2024
 • Nem bestilling via hjemmesiden

  Nem bestilling via hjemmesiden - nu vidste jeg også, hvilket saunatæppe jeg skulle have.
  Rimelig hurtig levering….👍😊
  - Anita, 14. februar 2024

  Varern levede op til forventningen

  Varern levede op til forventningen, og beskrivelsen af varern troværdig.
  Hurtig levering og information om pakkens vej i systemet👍
  - Lone, 8. februar 2024

  Super hurtig levering og produktet…

  Super hurtig levering og produktet (saunatæppe med sten) virker som det skal.
  - Christina, 2. februar 2024
 • Super hurtig levering

  Super hurtig levering, gode informationer undervejs. Alt i den skønneste orden, og jeg elsker min nye fodmassage apparat
  - Heidi, 1. februar 2024

  Super lækkert infrarød saunatæppen

  Super lækkert infrarød saunatæppen, som vi har kæmpe glæde af. God kundeservice.
  - Martin, 10. januar 2024

  Venlig betjening

  Venlig betjening, super vare, ekspres levering 👍👍👍
  - Stig, 10. januar 2024
Bedømt til 4.6 / 5 baseret på 89 anmeldelser. Viser vores 5-stjernede anmeldelser.
downloadcrossmenuchevron-downcheckmark-circle
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode