Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar fra 1.203,00 kr.

MediPull - 1 stk. demomodel

1.698,00 kr. 495,00 kr.

MediPull er en unik træningsmaskine, der nemt kan fastgøres for at træne styrkeopbygning eller kropstoning med forskellige metoder. Dette hidtil usete fitnessapparat tilbyder et fantastisk alternativ til frie vægte og er tilgængeligt for alle, både begyndere og professionelle. For at du kan tilpasse MediPull til dit personlige fitnessniveau, har det tre forskellige modstandsniveauer.

Med MediPull kan du varierer din træningsrutine efter dine individuelle behov. På denne måde kan du træne alle kropsgrupper, hvilket kan fremme styrkeopbygning eller ren toning på bedste vis.

Let træning hjemme med MediPull

Træning med MediPull hjemme fitnessudstyr kræver ikke mere end lidt plads og en glat overflade. Uanset om det er lodret eller vandret – så snart sugeanordningen sidder på det rigtige sted, kan du starte din træning med tillid. Til dette har den en sofistikeret sugepumpe med sugefæste og en sikkerhedsforanstaltning.

For at justere modstanden som krævet, er der en indstillingsknap, som kan bruges til at regulere de tre modstandsniveauer efter behov.

Det er din tur til at blive fit

Hvordan og hvor du træner er helt op til dig. MediPull giver dig muligheden for at øge din fitness, som du finder passende. Træningen er mulig derhjemme, men også på ferie eller på andre ture og kan udføres på en række forskellige måder.

MediPull styrker din styrke, fleksibilitet og udholdenhed. Ved kontinuerligt at gentage øger du muskelaktiviteten og fedtforbrændingen i din krop med MediPull, det nye hjemme-fitness mirakel fra CASADA.

 

Trækspænding (N):

 • Niveau 1 – 2,5 kg
 • Niveau 2 – 5,0 kg
 • Niveau 3 – 7,5 kg

Niveaujustering: 3 modstandsniveauer

Mål: 13cm x 12cm x 27,5cm

Nettovægt/Bruttovægt: 0,97 kg/1,29 kg

Træk længde: 1,9 m

Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

crossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode