Stonehenge EZ (4-5 pers.)

EZ er den næst-største model i Stonehenge-serien med plads til hele familien. Fås i 2 forskellige farver; greystone og blackstone.

Produktbeskrivelse
Læn dig tilbage for en vidunderlig massage, uanset om du er alene eller med familie og venner – EZ kan rumme op til 5 personer.

Spaen er rotationsstøbt og har således ingen søm. Da der ikke er noget træarbejde i konstruktionen, behøver du aldrig at bekymre sig om at træværket rådner. Spaovertræk medfølger og beskytter mod både snavs, insekter og nedbør, samtidig med at det reduceres varmetab fra badet. Dette holder driftsomkostningerne lave.

Det digitale betjeningspanel er nem at bruge og nem at installere. Der er hele 16 rustfri ståldyser og vores patenterede ryglænskontur, der bringer vandet op og ned i ryggen, gør dig virkelig afslappet og giver en god følelse af velvære. Pumpen har 2 hastigheder og du kan styre vandstrømmen selv. EZ er også udstyret med et lille “vandfald” med LED-lys

En rummelig spa til en overkommelig pris!

Produktspecifikationer: Kapacitet: 4-5 personer Dimensioner: 198 x 173 x 81cm Volumen: 795 liter Vægt: 129 kg Dyser: 16 i rustfrit stål Elektrisk: 220v 10amp Opvarmning: 2kW Kontrolpanel: Digital Balboa Pumpe: 1,5 hk, 2 hastigheder Vandeffekter: Vandfald med LED belysning Filtrering: 2 patronfilter Isolering: Green Guard

Se Stonehenge EZ:

Du er blevet tilmeldt med succes!

X