Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar fra 14.995,00 kr.

Massagestol AlphaSonic II - Demomodel i rød

33.995,00 kr. 20.000,00 kr.

Invester i komplet velvære med vores AlphaSonic II Massagestol fra Casada. Den kombinerer avanceret massageteknologi med lydterapi, tilbyder en dyb afslapning og er et redskab til forbedring af din mentale sundhed. En oase af luksus i dit eget hjem.

Skal afhentes i Holbæk, da det er en udstillingsmodel.

Dyk ned i en drømmeagtig verden af fuldstændig hvile og afslapning med AlphaSonic II fra Casada. Denne premium massagestol er det perfekte værktøj til mental afslapning og velvære og tilbyder en unik kombination af dybdevirkende massage og lydterapi.

Pioner indenfor teknologi – braintronics®

AlphaSonic II er udstyret med det banebrydende braintronics®. Dette innovative system er det ypperste indenfor massageteknologi på markedet og er udviklet til at skabe effektive og forebyggende helbredsmæssige fordele.

Lydbølgeterapi, kendt for sin rolle i mindfulness og anti-stress terapi, arbejder sammen med massagestolens unikke funktioner for at afhjælpe stress og forbedre din mentale sundhed. Forskning viser, at denne kombination af dybdevirkende massage og lydbølger kan øge din koncentration, mentale præstation, forebygge muskelspændinger og øge dit generelle velvære.

Et design skabt til komfort

AlphaSonic II's slidstærke og miljøvenlige mikrofiber PU-læder giver ikke kun en fornemmelse af luksus, men gør også rengøringen hurtig og nem. Med et flot design og en række afslappende funktioner, der let kan styres fra hurtigstartpanelet, er denne massagestol en fornøjelse at bruge.

Den geniale Braintronics®-funktion husker dine foretrukne indstillinger, så du nemt kan tilpasse din massagebehandling til dine individuelle behov. Du kan også vælge at lytte til din egen musik via Bluetooth eller app, mens du nyder din massage.

En bedre hverdag med AlphaSonic II

Regelmæssig brug af Braintronics Synchronization System i AlphaSonic II hjælper dine hjernebølger med at håndtere dagligdagens stress bedre. Med tiden bliver din hjerne mere afbalanceret og bedre rustet til at tackle hverdagens udfordringer. Alt dette i kombination med velgørende massage og infrarød varme.

Casada's unikke L-Shape teknologi tilpasser sig længden af din krop og leverer en skræddersyet massage fra toppen af nakken til sædemuskler, lægge og fødder.

Vælg kvalitet med Casada

Ved at vælge en massagestol fra Casada, får du adgang til et terapiprogram med lydbølger, der styrker din mentale tilstand, en følelse af øget mental præstation og velvære samt effektiv lindring mod stress og spændte muskler.

Hvis du er på udkig efter en massagestol, men er usikker på, hvilken model der passer bedst til dig, inviterer vi dig til at besøge vores showroom på Mellemvang 3, Holbæk. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte stol til dine behov.

Prisen for AlphaSonic II aftales individuelt med Fit&Fun og er eksklusiv fragt. For mere information, kontakt os venligst direkte.

 

Driftstid: 20 minutter

braintronics®: 21 minutter

Produktets vægt: 96 kg

Produktets mål Opretstående: 81 x 119 x 147 cm

Produktets Liggende: 81 x 92 x 176 cm

Spænding: 220-240 V ~ 50/60 Hz

Nominel effekt: 150 W

Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

crossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode