Chat with us, powered by LiveChat Skip to content
åbent Saunatætte hjælper med Jade-, Tourmalin- og biansten og negative ioner

Jade-, Tourmalin- og biansten og negative ioner

Jadesten

Jadestenen er den sjældne skat. En jadesten indeholder mere end 30 slags sporstoffer, der er nyttige for kroppen, såsom selen, zink, nikkel, kobber, kobolt, mangan og så videre. Cellerne i kroppen resonerer med den bølgebevægelse, der udsendes af jadestenen. På den måde får cellerne i kroppen kraft. Blodcirkulationen fremmes og metabolismen øges. Jadestenen er kendt for med stor succes at sende infrarøde stråler i samme bølgelængde som kroppen. Og den er kendt for at producere negative ioner, der øger metabolismen.

Tourmalinsten

Tourmalinsten er halvædelsten og er naturligt forekommende. At være i nærheden af tourmalin sten kan have store fordele for kroppen, fordi stenene er en katalysator i produktionen af negative ioner (hvilket er til gavn for kroppen). Mange mennesker, der kender fordelene ved negative ioner bruge mekanisk producerende maskiner eller smykker for at få effekten af negative ioner. De ved ikke typisk ikke, at tourmalin sten leverer præcis de samme effekter – helt fra naturen selv.

Biansten

Biansten betragtes generelt som en forløber for akupunktur hvor man anvender opvarmede spidse sten (i stedet for akupunkturnåle) til behandling af ryg- og nakkesmerter. Behandling med biansten er en af menneskehedens ældste medicinske praksis og er blevet anvendt som en del af Traditionel Kinesisk Medicin for forskellige vævsskader, især cervikal spondylose (akut eller kronisk smerte i nedre del af ryggen) samt hudlidelser.

Ydermere, biansten frigiver infrarøde stråler og pulseringer. Disse pulseringer og infrarøde stråler hjælper dig ikke kun med at fordøje og optage din mad, men forbedrer også dit immunsystem.

Negative ioner, hvad er det og hvad gør de?

Energisten som jade- og biansten frigiver infrarøde stråler og negative ioner, der øger stofskiftet og immunsystemet og stimulerer blodcirkulationen.

De fleste personer med gigt og ledsmerter kender til påvirkningen af ioner. På kolde og regnfulde dage og ved optræk til uvejr fyldes luften med et overskud af positive ioner. Mange personer med gigt, kroniske reumatiske smerter i fingre, ryg og knæ klager over smerter i leddene. Personer med astma lider af vejrtrækningsbesvær og hvæser og gisper. Efter uvejret fyldes luften med et overskud af negative ioner, og personerne føler sig straks bedre tilpas. I naturen kender vi følelsen af de negativt ladede ioner når vi for eksempel holder ferie ved havet, går tur i en fugtig skov eller i bjergene, i nærheden af vandfald osv. Generelt steder hvor vand fordamper. Sådanne steder fornemmer vi at organismen beriger sig med ilt. Og specielt i skoven er luften ekstra frisk efter et tordenvejr, hvilket skyldes at lyn producerer enorme mængder af negative ioner. De negativt ladede ioner giver os en følelse af velvære og har også vist sig at være gavnlige for vores sundhed, helbred, arbejdslyst, og humør.

Forskningen har bevist, at negative ioner har en helbredende effekt og modvirker træthed. Desuden forbedrer de negative ioner det autonome nervesystem, blodcirkulationen, hjernefunktioner, kroppens immunforsvar og stofskiftet. De har positiv indflydelse på lungefunktionen, aktiverer hormonproduktionen og forbedrer luftvejene. De negative ioner medvirker til hurtigere at læge skrammer og sår, samt at dræbe bakterier og virus før de når at mutere. Det foregår, fordi negativt opladet stof har evne til hurtigt at trænger ind i organismen og indvirker positivt på blodsystemet.

Åbningstider

Normale åbningstider

Mandag – tirsdag: Lukket

Onsdag – fredag: 10.00 – 17.00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Øvrige tider efter aftale.

Tlf. 81 44 24 00

Adresse:
Mellemvang 3 | 4300 Holbæk