Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar 300,00 kr.

Optimus Jade Plus

1.495,00 kr.

Optimus Jade Plus, en avanceret model, der udnytter jadesten til at tilbyde en mere blid og skånsom massage sammenlignet med oprindelige Optimus-model med plastikkugler. Det unikke ved denne model er det indbyggede genopladelige litiumbatteri, der giver omkring 60 minutters ledningsfri massage.

Nyd de positive virkninger af jadesten, en naturlig sten kendt for at fremme kroppens velvære og skabe en følelse af indre ro og balance.

Som et tysk kvalitetsprodukt, der har været i produktion i over 10 år, opfylder Optimus Jade Plus alle EU's standarder og godkendelser for elektriske produkter.

Udstyret med infrarød varmeteknologi, opvarmer dette massageapparat dine muskler indefra, hvilket giver en dyb og optimal massage, samtidig med at det stimulerer blodomløbet. Det kan anvendes på forskellige dele af kroppen, herunder ryg, nakke, skuldre, mave, lænd, ben, fødder og arme.

For dem på farten, inkluderer Optimus Jade Plus et biloplader-stik, så du kan nyde en beroligende massage hvor som helst, når som helst.

Download manual
Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Kategori:
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

downloadcrossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode