Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk Kvalitet & Design
Dansk kundeservice +45 81 44 24 00
0,00 kr.
0
Spar 1.799,00 kr.

Saunatæppe Luksus

4.196,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Tag din afslapning til nye højder med vores Saunatæppe Luksus. Dette tæppe tilbyder fremragende funktioner og materialer, der vil elevere din saunaoplevelse.

Med 3 varmezoner samt en samling af 32 jadesten og 64 tourmalinsten, sikrer Saunatæppe Luksus en dybdegående og terapeutisk varmeoplevelse. Disse naturlige sten frigiver negative ioner, der forbedrer luftkvaliteten og fremmer en følelse af ro og velvære.

Saunatæppet kommer med en behagelig nakkestøtte, der forhøjer komforten og støtter din nakke og skuldre igennem hele din saunasession. Saunatæppet lukkes sikkert med velcro, sikrende en tætsiddende og behagelig pasform. Brugervenligheden er sikret med den medfølgende premium kontrolboks, der tillader fuld kontrol over alle funktioner.

Saunatæppe Luksus er lavet af letvægts nylon, der sikrer holdbarhed og fri bevægelighed. Det varmebestandige kulfiberkabel garanterer pålidelighed og langvarig ydeevne. Med en vægt på 11 kg, er saunatæppet både solidt og holdbart.

Nyd en sikker og sund oplevelse med Saunatæppe Luksus. Det er designet til at minimere elektromagnetisk stråling (EMF) og er frit for ftalater og giftstoffer. Med et lavt strømforbrug på kun 1,50 kr./timen, kan du nyde din saunaoplevelse uden bekymringer.

Saunatæppe Luksus er mere end bare en teknologisk avanceret saunaoplevelse, det er også et æstetisk mesterværk. Det håndsyede danske design sikrer exceptionel kvalitet og æstetik, der vil imponere selv de mest krævende saunaentusiaster.

Varmezoner: 3 zoner (individuelt justerbare)

Strøm: 600 watt

Spænding: 100-240V/ 50, 60Hz

Tidsindstilling: 5-60 minutter

Temperaturindstilling: 25-80 grader

Størrelse: 180cm*180cm

Varmeelement: Kulfibervarmetråd

Garanti: 2 år

Vægt: 11 kg

Download manual
Fri fragt ved køb over 499 DKK
Dansk design & Kvalitet
Varenummer (SKU): 7041 Kategori:
Kunder

Vi elsker vores kunder og kunderne elsker vores produkter

downloadcrossmenuchevron-down
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Rabatkode